Over mij

Sanne Verhoef

Mijn naam is Sanne Verhoef. Ik ben een energieke, sportieve vrouw. Gek op de natuur, op kustgebieden in het bijzonder. Altijd benieuwd naar wat mensen blij maakt en energie geeft. 

Met In Balans & Vitaal wil ik eraan bijdragen dat mensen (weer) lekker in hun vel zitten. Want wie lekker in z’n vel zit, voelt zich gelukkig(er).   

Tijdens mijn loopbaan als communicatieprofessional heb ik vanuit belangstelling eerder de opleiding tot Kindercoach en AALOO Allround sportdocent gevolgd. En later de opleiding tot Vitaliteitscoach, Massagetherapeut en (recent) Lomi Lomi masseur. Ik heb ervaren dat aanraking helend werkt.

Logisch als je erover nadenkt; een baby wordt immers na de geboorte ook meteen op de blote borst van moeder of vader gelegd. Om het gevoel van hechting en de ontwikkeling van het kindje te bevorderen. Van daaruit is mijn belangstelling voor massage ontstaan. Die belangstelling is gegroeid door feedback over de energie in mijn handen. Door de uiteenlopende massagevormen die er zijn. En door het plezier dat ik eraan beleef om mensen te laten ontspannen. Dat mensen in slaap vallen tijdens een massage, zie ik als een groot compliment.    

Ervaringsdeskundige

Van nature ben ik een energiek mens. In 2016 ging het echter mis. Ik ging met een burn-out onderuit. In die tijd werkte ik als communicatieadviseur bij Achmea. En terwijl ik aan het re-integreren was, gebeurde er van alles. Zo raakte ik na 23 jaar mijn baan kwijt door boventalligheid. Won ik een huis in Friesland. Verhuisde ik van Arnhem naar het hoge Noorden. En zocht ik tevergeefs 2,5 jaar naar passend werk. De zowel positieve als negatieve gebeurtenissen hakten er behoorlijk in. Ze veroorzaakten spanning die zich in mijn lichaam vastzette. Zo erg, dat ik me een paar jaar niet pijnvrij heb kunnen bewegen. En dat terwijl ik daarvoor fanatiek sportte en halve marathons rende. Onderzoeken bij o.a. een neuroloog, reumatoloog en revalidatiearts leverden niets op.

Aanvullende geneeskunde, waaronder hulp van een orthomoleculair arts, accupunctuur, massage en de opleiding tot Vitaliteitscoach die ik gevolgd heb, bevatten de sleutel voor mijn herstel: ‘balans’. Met tal van tips en tools om weer in de flow te komen. En het klinkt cliché, maar mijn burn-out blijkt  nu het grootste geschenk. Mijn energie is weer als vanouds; ik ‘draaf’ weer, hier in de omgeving. En dat terwijl een revalidatiearts mij gezegd had dat ik dáár niet meer op hoefde te rekenen… 

Doe wat je blij maakt. En doe daar dan méér van.
Ik blijf in de flow door te doen wat bij me past en waar ik blij van word: o.a. door er regelmatig in alle vroegte op uit te trekken en de natuur in te gaan. Door hardlopen en zingen. Lekker en verantwoord te koken. Door te werken als freelance masseur. En door In Balans & Vitaal: mijn eigen praktijk voor massage en (vitaliteits)coaching. Energie krijgen door dingen te doen waar mijn hart ligt. Namelijk het geven van massages ter ontspanning. En het coachen naar vitaliteit. Om eraan bij te dragen dat mensen (weer) lekker in hun vel zitten. En zich gelukkig(er) voelen. 

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Bel me. Of maak een afspraak.

Het grootste compliment? Dat mensen tijdens een massage in slaap vallen 🙂

Laden...
Laden...
Laden...