Massage

Ontspannen is belangrijk om je fit te voelen. Wandelen, lezen, slapen en sporten zijn voorbeelden van manieren om te ontspannen. Net als massage. Even een moment voor jezelf. Niks moeten. Genieten. En zo je batterij opladen. In Balans & Vitaal biedt speciaal daarvoor Relax! met het aantal minuten dat jij wilt.  

Relax! ontspanningsmassage

Met Relax! geniet je van een ontspanningsmassage. Ook wel klassieke massage of Zweedse massage genoemd. De druk die uitgeoefend wordt, kan verschillen. Stevig of zacht; net wat jij prettig vindt. De massage maakt o.a. de spieren los en stimuleert de bloedsomloop. Het brengt ook het zenuwstelsel tot rust. Relax! vermindert stress en pijn. Het brengt je uit je hoofd, in je lichaam.

HappyHead!

Sta je er wel eens bij stil hoe veel, hoe vaak en hoe intensief we ons hoofd gebruiken? We doen er van alles mee. Bewust en onbewust. Niet raar, dat ons hoofd vaak het meest te lijden heeft onder ons drukke bestaan: hoofdpijn, piekeren. Het gevoel hebben dat het hoofd overloopt….

Geniet je bij de kapper tijdens het haren wassen van de hoofdmassage? Of vind je het prettig als er op je hoofd gekriebeld wordt? Of door je haar? Dan is
HappyHead! speciaal voor jou! Het is een massage gericht op het hoofd; je gezicht, hals en schouders. Door het hoofd alle aandacht te geven, ontstaat er diepe ontspanning. En ga je ‘uit’ je hoofd. Je boekt deze massage inclusief geurreis. Voor 35 minuten ontspanning en pure verwennerij.

HappyHead!

€ 40,-

Relax! 30

€ 35,-

Relax! 45

€ 50,-

Relax! 75

€ 70,-

Cadeautip!
Wie gun jij een heerlijke massage? Geef hem of haar een In Balans & Vitaal massage cadeaubon. 

Laden...
Laden...
Laden...