Relax! Massage

Tijd om te ontspannen? Gun jezelf een massage!

Relax! Massage

Tijd om te ontspannen? Gun jezelf een massage!

Relax! Ontspanningsmassage

De ene keer bruis je van energie. En kijk je uit naar een week vol afspraken. Je zit dan helemaal in de flow. En een andere keer voelt zo’n week, alsof je tijd tekort komt. En ben je aan het stressen. Tijd om te ontspannen! Met een lekkere massage bijvoorbeeld. Gun jezelf dan Relax! van In Balans & Vitaal.  

Flow! Coaching

Voel jij je al langer moe en futloos? Last van een kort lontje? En slaap je slecht? Grote kans dat je te weinig ontspant en onvoldoende oplaadt. Terwijl dat juist ontzettend belangrijk is om in de flow te zijn. Voorkom dat je energiepeil ‘in het rood’ komt en klachten verergeren. Benieuwd hoe het er met jouw energiepeil voor staat? En kun je wel wat hulp gebruiken om (weer) in de flow te komen? Dan is Flow! Coaching van In Balans & Vitaal wellicht iets voor jou!

Over mij

Mijn naam is Sanne Verhoef. Ik ben een energieke, sportieve vrouw. Gek op de natuur, op kustgebieden in het bijzonder. Altijd benieuwd naar wat mensen blij maakt en energie geeft.

Met In Balans & Vitaal wil ik eraan bijdragen dat mensen (weer) lekker in hun vel zitten. Want wie lekker in z’n vel zit, voelt zich gelukkig(er).  

Heb je het gevoel tijd tekort te komen? En achter de feiten aan te lopen? Tijd om te ontspannen! Met een lekkere massage bijvoorbeeld. Gun jezelf dan Relax! van In Balans & Vitaal.  

Voel jij je al langer moe en futloos? En kun je wel wat hulp gebruiken om (weer) in de flow te komen? Dan is Flow! Coaching van In Balans & Vitaal wellicht iets voor jou!

kom ook in balans

Boek nu een afspraak

Klantervaringen

Sanne is een geweldige masseuse. Ik heb genoten van de massage en voelde mij daarna heerlijk ontspannen. Ze gebruikt heerlijk geurende olie en neemt de tijd voor je! Er wordt zorgvuldig en met gevoel gemasseerd. Een aanrader! Zeker een keer boeken en ervaren, ik ben fan!
Caroline
Gedreven en gepassioneerd zorgen voor een geweldige massage, dat is Sanne. Bijzonder hoe dit samenkomt in haar handen, en dat voel je ! Een vakvrouw. Ze gaat voor het beste resultaat, als mens. Voor mij een bijzondere ervaring, vooral omdat ik me moeilijk volledig kan ontspannen. Met als resultaat volledige overgave en ervaren wat het met je doet. Fijn om je bij Sanne zo op je gemak te voelen. Bedankt!
Bert
Voel me heerlijk ontspannen na mijn eerste massage bij Sanne. Ik kan het iedereen aanraden
Hanneke
Laden...
Laden...
Laden...