Coaching

Iedereen heeft periodes waarin die wat drukker is. Of te maken krijgt met gebeurtenissen die impact hebben. Denk aan een verhuizing. Een nieuwe partner. Het kwijtraken van een baan. Een scheiding of het overlijden van een dierbare. Zit je lekker in je vel? En kun jij je goed ontspannen? Dan vind jij je weg uiteindelijk wel in de nieuwe situatie. En kom je weer in de flow. Maar soms is wat hulp daarbij welkom. 

Flow! Coaching voor inzicht in/herstel van je energiebalans

Je moe en futloos voelen. Last hebben van een kort lontje. En slecht slapen. Het zijn signalen van het lichaam. Ze kunnen erop wijzen dat de balans weg is. Tussen waar je energie van krijgt. En wat je energie kost. Kom je er niet toe je batterij op te laden? En kosten dingen alleen energie? Dan loop je het risico ‘in het rood’ te komen. Wat kan betekenen dat klachten erger worden. Om weer in de flow te komen, biedt Flow! Coaching uitkomst.  

Praktisch en oplossingsgericht

Bij de start formuleren we een duidelijke hulpvraag. We brengen in kaart hoe het er met jouw energiebalans voor staat: waar krijg je energie van. Wat kost energie. En hoe is de verhouding tussen deze twee. Dan zoomen we in op welk vlak je verandering wilt. Of waar dat nodig is, om weer in de flow te komen. Op een praktische manier gaan we dan met je vraag aan de slag. Afgestemd op jou. Om ervoor te zorgen dat jij je weer in balans en vitaal voelt.

Intake

Gratis

Tijdens de intake geef je aan wat je hulpvraag is. Wat je van de coaching verwacht. En wat je doel is. Ik vertel je dan ook iets over mijn werkwijze. De intake is dus een praktisch, verkennend gesprek. En heel belangrijk:  tijdens de intake ga je na of er een klik is. Deze is nodig om succesvol samen met je hulpvraag aan de slag te gaan.

Coaching sessie

€ 65,-

Na de intake start je Flow! Coaching. Praktisch en oplossingsgericht. We zoomen in op je hulpvraag en formuleren deze concreet. Kijken waar je tegenaan loopt. Hoe zich dat uit. En wat je daarin anders wilt. Heb je bijvoorbeeld stress-gerelateerde klachten? Of heb je last van gedrag of gedachtes die niet (meer) helpend zijn? En hoe verhouden deze zich tot de dingen waar je energie van krijgt. Daarna gaan we actief aan de slag met de hulpvraag. Op een manier die bij jou past. Je onderzoekt wat je (anders) kan en/of wil doen, om geen of minder last te hebben. En weer in de flow te komen. Dáár gaat het om bij Flow! Coaching.

Laden...
Laden...
Laden...